Visszautasítjuk Karácsony Gergely rágalmait, és kikérjük magunknak minden aljas csúsztatását!

A Fidesz budapesti szervezetének közleménye

A Fidesz budapesti közösségi oldalán egy interneten terjedő mémet vettünk át, amelyen az látható, hogy a Lánchíd romjainál Karácsony Gergely még mindig azon elmélkedik, hol lehetne biciklisávot kialakítani. Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de egy normális ember nem is Szálasi képpel ébred reggelente! A tartalmat azonnal töröltük, amint jelezték felénk a tévedést. Ezzel szemben a baloldali sajtó soha egy lépést sem tett, amikor például a miniszterelnököt Hitlerként ábrázolták egy címlapon.

Karácsony Gergely az újabb műbalhéval csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy 8 hónapja nem történt előrelépés a Lánchíd felújításával kapcsolatban. Kizárólag pártpolitikai csatározással foglalkozik, a felelősséget pedig folyamatosan másra hárítja!

Ha pedig nincsenek érvei a tehetetlenségére, akkor lenyilasozza az ellenfeleit. Régi, bevált bolsevista módszer. Legalább az kiderül, hogy a soktízmillió forint közpénzen alkalmazott városházi propagandisták végzik a dolgukat.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...