Timmermansnak világossá kell tennie, mit gondol a nácikkal való együttműködésről

Timmermansnak világossá kell tennie, mit gondol a nácikkal való együttműködésről, mert egy olyan párt kongresszusán vesz részt, amelynek elnöke, Tóth Bertalan maga kezdeményezte az összefogást a zsidózó, antiszemita Jobbikkal – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs szombati sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója ismertette, a mai napon azt a Frans Timmermanst látja vendégül a MSZP kongresszusa, aki Soros embere, a bevándorláspártiak listavezetője, aki bevándorlóországgá tenné Magyarországot. Ebben szövetségese az MSZP és az ellenzéki pártok – tette hozzá.

A kormánypárti politikus elmondta, azt már kiderült Frans Timmermansról, hogy rendszeresen egyeztet Sorossal, sőt, ő az az európai biztos, aki a legtöbbször tárgyalt a milliárdossal az elmúlt években.

Frans Timmermans Soros embere, a bevándorláspártiak listavezetője, aki bevándorlóországgá tenné Magyarországot. Ebben szövetségese az MSZP és az ellenzéki pártok.

Hidvéghi Balázs emlékeztetett arra is, hogy egy tegnap esti nyilatkozatban azt is beismerte, hogy legutóbb néhány hete találkozott Sorossal a magyarországi látogatását megelőzően. Most már nem is tagadja, hogy ő az, akin keresztül Soros György szeretné elfoglalni az európai uniós intézményeket – mutatott rá, hozzátéve, amivel azonban még mindig adós, az annak a tisztázása, hogy lehetséges-e a szocialistáknak együttműködés náci pártokkal.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, világossá kell tennie, hogy mit gondol a nácikkal való együttműködésről, mert egy olyan párt kongresszusán vesz részt, amelynek elnöke, Tóth Bertalan maga kezdeményezte az összefogást a zsidózó, antiszemita Jobbikkal.

Szeretnénk megtudni, hogy ki mond igazat? Timmermans vagy az MSZP elnöke? – tette fel kérdéseit Hidvéghi Balázs.

Példaként említette, hogy az európai zöldek már megadták a választ: Philippe Lamberts frakcióvezető bejelentette, hogy ők kizárják az LMP-t, ha az összefog a Jobbikkal.

Most ugyanilyen tiszta beszédet várunk Frans Timmermanstól is: Számára elfogadható-e az MSZP együttműködése a zsidózó, antiszemita Jobbikkal? – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...