Timmermans az EP-választási győzelemért még a rasszista, antiszemita Jobbikkal összeborulást is elfogadja

Budapesti tartózkodása alatt egyértelművé vált, hogy Timmermansnak a hatalomért semmi sem drága. Elfogadja, hogy a magyarországi szocialisták összeborulnak a rasszista antiszemita Jobbikkal – hangsúlyozta Deutsch Tamás vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz EP-képviselője hozzátette, a bevándorláspárti lista csúcsvezetője nem zárta ki, hogy a magyar szocialisták együttműködjenek a zsidózó, antiszemita Jobbikkal annak érdekében, hogy a bevándorláspártiak az európai parlamenti választáson minél több szavazatot tudjanak megszerezni.

Deutsch Tamás elmondta, Timmermansnak az ellen sem volt kifogása, hogy az MSZP kongresszus díszvendége és a szocialisták hivatalos választási szövetsége az a Karácsony Gergely is, aki világossá tette egy interjúban, hogy egyáltalán nem nácizmus zsidókat listázni.

Timmermans az EP-választási győzelemért még a rasszista, antiszemita Jobbikkal összeborulást is elfogadja

Az elmúlt napok világossá tették, hogyan készül tehát a Soros-lista a májusi európai parlamenti választásra. Az európai baloldal a hatalom érdekében még az ördöggel is cimborál – mutatott rá Deutsch Tamás, hozzátéve, olyan választási eredményt szeretnének elérni, amelynél megmarad a bevándorláspártiak többsége az európai parlamentben. Ennek érdekében még attól sem riadnak vissza, hogy az általuk korábban folyamatosan elítélt "rasszista, antiszemita, cigányozó, zsidózó politikai erőkkel is választási együttműködést, politikai szövetséget kössenek" - tette hozzá.

A bevándorláspárti lista csúcsvezetője nem zárta ki, hogy a magyar szocialisták együttműködjenek a zsidózó, antiszemita Jobbikkal annak érdekében, hogy a bevándorláspártiak az európai parlamenti választáson minél több szavazatot tudjanak megszerezni.

Kitért arra, a bevándorláspártiak be akarják vezetni a kvótát és a migránsvízumot, el akarják venni a határvédelem jogát, legalizálni a gazdasági migrációt, megháromszorozni a Soros-szervezetek támogatását és meg akarják büntetni a bevándorlásellenes országokat. Ezért Deutsch Tamás szerint a májusi európai parlamenti választás tétje az, hogy meg kell állítani a Frans Timmermans vezette bevándorláspárti erőket.

Deutsch Tamás hangsúlyozta, Timmermans most is elmondta, hogy szerinte „nem  falakra és kerítésekre van szükség”, hanem arra, hogy Magyarország is beálljon a sorba. Tehát engedjük be a migránsokat – tette hozzá.

Óriási tehát az európai parlamenti választás tétje: az egyik oldalon a bevándorláspárti listák, a másikon a bevándorlást elutasító Fidesz-KDNP nemzeti listája – hangsúlyozta Deutcsh Tamás.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...