Koncz Zsófia: az egész térséget képviselni fogom

Nagyon köszönöm minden támogatómnak, és köszönöm a választóknak, hogy elmentek voksolni az időközi választáson, és hozzásegítettek ehhez a sikerhez - mondta Koncz Zsófia az Origónak. A Fidesz-KDNP újonnan megválasztott képviselője elmondta: az egész térséget fogja képviselni az Országgyűlésben.

"Egyik legfőbb célom, hogy folytassam, és egyben be is fejezzem azokat a terveket, amiket édesapám már nem tudott" - fogalmazott a vasárnapi borsodi időközi országgyűlésiképviselő-választás győztese a portálnak nyilatkozva.
    
A Fidesz-KDNP politikusa, aki több mint 50 százalékos eredménnyel nyerte meg a vasárnapi időközi választást, elmondta: az egyik első feladata, hogy a 37-es út kétsávossá bővítését Szerencsig sikerüljön befejezni. Mindezek mellett a munkahelyteremtésre is nagyon nagy hangsúlyt helyez majd a parlamenti munkája során. Hozzátette: rengeteg ötlete van, így a környezetvédelemtől át egészen a turizmus fejlesztéséig dolgozni fog azon, hogy a következő időszakban még több fejlesztés és fejlődés legyen a szerencsi-tiszaújvárosi körzetben.

(MTI-fidesz.hu, Fotó: origo.hu)

Betöltés...
Betöltés...