Karácsony Gergely ne bújjon a jegyzője mögé!

Karácsony Gergely ahelyett, hogy végre megoldaná ezt az ügyet, hagyja tovább működni ezt az elképesztő pénzszivattyút – reagált Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője a zuglói parkolás ügyére.

A kormánypárti politikus szerdai sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy a zuglói önkormányzat jegyzője törvényességi észrevételt tett, így mégsem mondják fel a botrányos szerződéseket.

Zsigmond Barna Pál elmondta, a szerződésbontást azért kezdeményeztük, mert minden egyes nap egymillió forint folyik el és lassan eléri az egymilliárd forintot az okozott veszteség. Hozzátette, a szerződések felmondását látszólag Karácsony Gergely polgármester is támogatta szavazatával, de felháborító, hogy jegyzőjén keresztül akadályozza azt.

A Fidesz országgyűlési képviselője hangsúlyozta Karácsony Gergely ahelyett, hogy végre megoldaná ezt az ügyet, hagyja tovább működni ezt az elképesztő pénzszivattyút, egyszerűen alkalmatlan a kerület vezetésére.

Zsigmond Barna Pál kitért arra is, hogy Karácsony Gergely már múlt héten szerződés meghosszabbításáról tárgyalt zárt ajtók mögött.

Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy ne trükközön, ne bújjon a jegyzője mögé, hanem szüntesse meg a szerződéseket, valamint felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy az emberei fizettessék vissza az eddigi veszteségeket, hogy ne a zuglóiak állják az alkalmatlansága árát - hangsúlyozta Zsigmond Barna Pál.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...