Itt az újabb bizonyíték: együtt tüntet a magyar ellenzék Sargentinivel

Kibújt a szög a zsákból: ma délután Brüsszelben együtt tüntet a magyar ellenzék Judith Sargentinivel, Soros György egyik legfontosabb emberével – hívta fel a figyelmet Hidvéghi Balázs.

A Fidesz kommunikációs igazgatója aláhúzta, itt az újabb bizonyítéka annak, hogy a mostani ellenzéki akciók valójában Soros európai parlamenti választási kampányának a része, amelyben bevetik Soros embereit is. Ha bárkiben lett volna még bármiféle kétely arról, hogy valójában mi is zajlik itt, akkor ezzel a mai eseménnyel minden teljesen világossá vált – jegyezte meg.

Látható, hogy Soros közvetlenül diktálja a tempót és gyakorlatilag dróton rángatja a bevándorláspárti magyar ellenzéket, és mindent megmozgat, hogy hazánkat támadja – emelte ki Hidvéghi Balázs. Hozzátette: ma már Judith Sargentinit is kirendelte, hogy a magyar ellenzékkel együtt gyalázzák Magyarországot Brüsszelben.

A Fidesz kommunikációs igazgatója felhívta a figyelmet, azért támadnak bennünket, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, és hazánk a Soros-terv útjában áll. Ezért lépnek fel erőszakosan, ezért szerveznek agresszív tüntetéseket Budapesten és Brüsszelben – fűzte hozzá.

Fotó: fidesz.hu

Hangsúlyozta, az EP-választáson a magyarok dönthetnek. Az ellenzék közös listája egy bevándorláspárti Soros-lista lesz, ezzel szemben a Fidesz-KDNP listája olyan jelölteket tartalmaz, akik számára Magyarország az első, és akik nemet mondanak a bevándorlásra – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...