Ha Gyurcsányon múlt volna, Magyarországnak már annyi

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása Varju László és Bősz Anett sajtótájékoztatójára

Elképesztő, hogy azok a Gyurcsányék osztják az észt a válságkezelésről, akik kormányzásuk alatt a csőd szélére vitték és eladósították az országot, a válságkezelésük pedig sorozatos megszorításokból állt. Ha Gyurcsányon múlt volna, Magyarországnak már annyi. 

A baloldal kormányzása alatt teljesen kiürítette az államkasszát, az IMF-hitel tartotta lélegeztetőgépen az országot, feladták hazánk gazdasági szuverenitását, kiárusították és szétlopták a nemzeti vagyont, folyamatos volt a költségvetési hiány, megduplázták a munkanélküliséget.

A saját alkalmatlanságuk árát pedig a magyar emberekkel fizettették meg: sorozatos megszorításokkal, adóemelésekkel nehezítették a magyar családok, a nyugdíjasok és a vállalkozások életét. Gyurcsány és a baloldal a mostani helyzetben sem segíti az országot, a koronavírus-járvány miatti gazdaságvédelmi intézkedéseket is mindvégig támadták.

A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, tartós növekedési pályára állt a magyar gazdaság és pénzügyileg is stabilizálódott az ország, a mostani koronavírus-járvány okozta gazdasági károk kivédésére a magyar kormány gyors és határozott gazdaságvédelmi intézkedéseket hozott és még további intézkedéseken dolgozik. Ennek köszönhetően megkezdődött a gazdasági visszarendeződés.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...