Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait?

A Fidesz választ vár Gyurcsényéktól arra vonatkozóan, hogy hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait – közölte Zsigmond Barna Pál szerdai sajtótájékoztatóján.

Lenne egy-két kérdésünk Gyurcsány Ferenchez, miután kiderült, hogy valami nagyon nem stimmel a Gyurcsány-párt adatkezelési gyakorlata körül – jelentette ki a Fidesz képviselője.

Szeretnénk tudni, hogy Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait? Pontosan milyen külföldi szervereken tárolják a magyarok adatait? Kik kezelik ezeket az adatokat? Igaz-e, hogy Gyurcsány és Soros  emberei által alapított külföldi céghez terelik az adatokat? – sorolta kérdéseit Zsigmond Barna Pál, hozzátéve: mert ez esetben felmerül az is, hogy a magyar választások befolyásolására akarják azokat felhasználni.

A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, sokan gyanútlan chatelnek Gyurcsány Ferenccel a Facebookon, idősek és kiskorú diákok is, nem tudva azt, hogy Gyurcsányék a személyes adataikat automatikusan továbbítják, gyakorlatilag ellopják és külföldi szerverekre, adatbázisokba továbbítják. Ezért várjuk Gyurcsányék válaszát: hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait – közölte Zsigmond Barna Pál.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...