Eredményesen végezték a munkájukat a nemzetbiztonsági szakszolgálatok

A nemzetbiztonsági szakszolgálatok rendezett viszonyok között dolgoznak, és eredményesen végzik a munkájukat – jelentette ki Halász János a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülése után.

A bizottság keddi zárt ülésén hallgatta meg a nemzetbiztonsági szakszolgálatok féléves beszámolóit. A beszámolók alapján kiderült, hogy a szakszolgálatok rendezett viszonyok között dolgoznak, és eredményesen végzik a munkájukat – jelentette ki Halász János.

A testület fideszes alelnöke kiemelte, az elmúlt időszakban láthattuk, hogy a migrációval kapcsolatos kihívás megjelent a szakszolgálatok munkájában. A balkáni útvonal él, legalább 70 ezer migráns próbálja támadni Magyarországot, Európát, be akarnak jutni illegálisan – hívta fel a figyelmet. Halász János megnyugtatónak nevezte, hogy a szolgálatok a munkájukat fegyelmezetten és eredményesen végezték.

Fotó: fidesz.hu

A kormánypárti képviselő beszámolt arról is, hogy a bizottság nem szavazta meg a Demeter Márta és LMP-s képviselőtársai által kezdeményezett törvényjavaslat tárgysorozatba vételét. Halász János furcsának és inkább felháborítónak tartja, hogy egy olyan képviselő asszony tartja a javaslat expozéját a bizottságban, aki – a tevékenysége által - sokkal inkább jelent nemzetbiztonsági kockázatot.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...