Elképesztő, hogy az EP a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség közleménye

Elképesztő, ami az Európai Parlamentben zajlik. Miközben Európa lakosai épp az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválságtól szenvednek, a baloldali többségű Európai Parlamentnek még ebben a válságos helyzetben is az a legfontosabb, hogy Magyarországot támadja. Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt nem látott energiaválság sújtja Európát, a szankciók az energiaárakat is az egekbe emelték. Sok európai országban áram- és gázkorlátozásokra készülnek, az árak drasztikusan emelkednek, az európai emberek elszegényednek, az európai gazdaság visszaesőben van.

Elképesztő, hogy az Európai Parlament baloldali többsége a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva. A brüsszeli baloldal újra és újra meg akarja büntetni Magyarországot, és vissza akarja tartani a hazánknak járó pénzeket. Teszik ezt azért, mert az áprilisi magyar választáson ismét a Fidesz-KDNP győzött, amely nem engedi be a migránsokat Magyarországra, nem engedi be az LMBTQ-propagandát az iskolákba és ellenzi az energiaválságot okozó brüsszeli szankciókat.Szégyen, hogy a magyar baloldali EP-képviselők - élükön Gyurcsányné - ismét saját hazájuk ellen dolgoznak.

(fidesz.hu)

Betöltés...