Egyedül Gyurcsány akarja megszüntetni a rezsicsökkentést

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség reagálása Dobrev Klára (DK) nyilatkozatára

Gyurcsányék megint hazudnak, egyedül Gyurcsány akarja megszüntetni a rezsicsökkentést. Ha a baloldalon múlott volna, akkor egy napig sem lett volna rezsicsökkentés Magyarországon. Gyurcsányék kormányzásuk alatt duplájára emelték az áram árát, háromszorosára a gáz árát, nem szavazták meg a rezsicsökkentést és több éve az eltörlését követelik.

A rezsicsökkentés kilencedik éve - a jelenlegi háborús energiaválságban is - védi a magyar családokat. A rezsicsökkentés továbbra is fennmarad, ezt szolgálja a rezsivédelmi alap és a kormány mostani döntése is. A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy a jelenlegi háborús energiaválságban nem fér bele, hogy korlátlan mennyiségben fogyasztható a csökkentett árú energia. A magyar családok háromnegyede átlagfogyasztó, őket továbbra is 100 százalékban védi a rezsicsökkentés, és az átlagfogyasztásig továbbra is mindenki havi közel 159 ezer forintot spórol meg a rezsicsökkentéssel.

(fidesz.hu)

Betöltés...