Brüsszel azért akar a Soros-szervezeteknek több pénzt adni, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be

Brüsszel azért akar a Soros-szervezeteknek több pénzt adni, hogy azok még több bevándorlót tudjanak Európába hozni – reagált Hidvéghi Balázs az Európai Parlamentben ma lezajlott szavazásra.

A Fidesz kommunikációs igazgatója aláhúzta, az Európai Parlament mai döntései újra rávilágítanak arra, hogy gyakorlatilag Soros György diktáltja a brüsszeli migrációs politikát. Az EP ugyanis ma megszavazta, hogy az európai emberek pénzéből ezután több százmillió euróval több pénzt adjanak a Soros-féle civil szervezeteknek. Sőt arra is készülnek, hogy akár a brüsszeli bevándorláspárti politikával szembemenő országoktól is pénzt vegyenek el, hogy ezeket az összegeket a bevándorláspárti Soros NGO-knak adják – ismertette.

Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet, Brüsszel azért akar a Soros-szervezeteknek több pénzt juttatni, hogy azok még több bevándorlót tudjanak Európába hozni. A kormánypárti politikus szerint ez újabb bizonyíték arra, hogy az Európai Parlament jelenlegi, bevándorláspárti többsége lépésről-lépésre a Soros-terv szerint halad. Emlékeztetett, a Soros György által már 2015-ben közzétett terv hatodik pontjában ez olvasható: „a migránsok betelepítése érdekében az EU-nak mozgósítania és pénzelnie kell az NGO-kat”. A szövegben arról is szó esik, hogy ezek a szervezetek a migráció szervezőjeként, szponzoraként működjenek – fűzte hozzá. Soros már ekkor is javasolta, hogy az EU biztosítson finanszírozást ezeknek a bevándorlásszervező civil szervezeteknek – idézte fel.

A magyar emberek kizárólag a Fidesz-KDNP képviselőire számíthatnak akkor, amikor Brüsszelben meg kell védeni Magyarországot az erőltetett migrációtól.

Elmondta, Sorosnak ezt a megrendelését az Európai Parlament ma teljesíti is. Látható, hogy nem hiába találkozgat zárt ajtók mögött rendszeresen Soros a brüsszeli vezetőkkel – jegyezte meg. Hidvéghi Balázs felháborítónak nevezte, hogy az európai emberek pénzéből akarják kitömni a Soros-szervezeteket, hogy azok elősegítsék, felgyorsítsák a migrációt. Ha ez a bevándorláspárti többség marad és erősödik meg az európai parlamenti választáson, akkor egész Európából végérvényesen bevándorlókontinenst csinálnának – figyelmeztetett.

Fotó: fidesz.hu

A kommunikációs igazgató aláhúzta, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselői természetesen nemmel szavaztak ezekre a javaslatokra; a magyar baloldali EP-képviselők pedig szokás szerint megszavazták ezt, ahogy az elmúlt időszakban is minden más, migrációpárti brüsszeli előterjesztést támogattak. Hozzátette: a magyar ellenzéki pártok  feliratkoztak Soros közös EP-listájára, és továbbra is a bevándorláspárti oldalon állnak. A magyar emberek kizárólag a Fidesz-KDNP képviselőire számíthatnak akkor, amikor Brüsszelben meg kell védeni Magyarországot az erőltetett migrációtól – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...