Az EP bevándorláspárti többsége fokozni akarja a migránsok betelepítését

Újabb bizonyíték van rá, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége fokozni akarja a migránsok betelepítését – jelentette ki Halász János szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, az Európai Parlament szerdán megszavazta, hogy háromszorosára növelik a Migrációs Alap pénzügyi keretét 2021 és 2027 között. A magyar baloldal európai parlamenti képviselői is megszavazták ezt – tette hozzá.

Halász János felhívta a figyelmet, az alap nem Európa  és nem az európai emberek védelmét, hanem egyértelműen a migránsok behozatalát szolgálja. Ebből akarják finanszírozni a migránsok behozatalát, a migráció legalizálását, a migránsok betelepítését, áttelepítését, és a tagállamok közötti elosztását – fejtette ki. Hozzátette: pénzügyileg is meg akarják büntetni a migránsok betelepítését elutasító országokat, valamint fejpénzt, 10 ezer eurót akarnak fizetni a  betelepített migránsokért. Így árusítják ki Európát, Európa biztonságát és keresztény kultúráját – jegyezte meg.

Fotó: fidesz.hu

A Fidesz-frakció szóvivője aláhúzta, Brüsszelben minden a Soros-terv szerint zajlik; több pénzzel, migránsvízummal, a  gazdasági bevándorlás legalizálásával, és kvótával készülnek a migránsok tömeges betelepítésére. Ez tehát az európai parlamenti választás tétje, meg kell állítanunk, hogy bevándorlókontinenssé tegyék Európát – szögezte le Halász János.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...