A teljes ellenzék a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek

Világosan látszik, hogy a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes oldal áll szemben egymással, ennek a két erőnek a politikai harca zajlik Európában és hazánkban is. Magyarországon csak a Fidesz és a KDNP ellenzi a bevándorlást – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, a miniszterelnök mai évindító sajtótájékoztatóján világossá tette, hogy az előttünk álló időszak és az európai parlamenti választások fő tétje a bevándorlás kérdése. Ma már világosan látszik, hogy a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes oldal áll szemben egymással, ennek a két erőnek a küzdelme, politikai harca zajlik Európában és hazánkban is – tette hozzá.

Hidvéghi Balázs aláhúzta, Magyarországon csak a Fidesz és a KDNP ellenzi a bevándorlást, a teljes ellenzék - a Jobbikot is ideértve - aláírt Soros Györgynek és a bevándorlás pártján áll. Hozzátette: a remélt hatalomért cserébe támadják a magyar kormányt és Orbán Viktor miniszterelnököt, aki mára a bevándorlásellenes politika szimbóluma lett egész Európában.

Felhívta a figyelmet arra, ezek az ellenzéki pártok és politikusok gyakorlatilag Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk azonban olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és ezt csak a Fidesz és a KDNP jelöltjei tudják biztosítani – fűzte hozzá.

Fotó: fidesz.hu

Aláhúzta, a Fidesz-KDNP kész arra, hogy továbbra is érvényesítse a magyar emberek akaratát és érdekeit. Mindent megteszünk azért, hogy megvédjük Magyarországot a bevándorlástól és megőrizzük a nemzeti szuverenitást – emelte ki. Bízunk benne, hogy ezt május után már egy új, bevándorlásellenes többségű Európai Parlamentben tehetjük – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...