A Soros-szervezetek számára fontosabbak a migránsok, mint a gyermekek

Nemcsak az ellenzék, hanem Soros-szervezetek is zsigerből támadni kezdték a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt; ismét kiderült, hogy a Soros-szervezetek számára fontosabbak a migránsok, mint a gyermekek – jelentette ki Nacsa Lőrinc.

A KDNP-frakció szóvivője elmondta, ugyanazok a Soros-szervezetek, amelyek elsőként ugranak, ha a migránsokról van szó, és ha meg kell támadni valamilyen magyar bevándorlásellenes intézkedést, most a magyar családok védelméről szóló nemzeti konzultációt támadják.

Közölte, a Soros-hálózathoz tartozó TASZ is nekiment a konzultációnak, többek között azt sérelmezik, hogy a családtámogatások kétharmados védelmet kapjanak. A TASZ nyíltan képviseli, hogy a bevándorlással kell Európa népesedési problémáit kezelni – fűzte hozzá.

A képviselő emlékeztetett, ugyanez a szervezet korábban aktívan támadta Brüsszelben a magyar határzárat, a szigorú bevándorlási szabályokat, és a Stop Soros törvényt is, valamint többek között azért lobbizik, hogy a migránsok szavazati jogot kapjanak. A Fidesz-KDNP nem ért egyet ezzel – szögezte le.

Fotó: fidesz.hu

A migránsok helyett a gyermeket nevelő családokat kell támogatni, erről szól a nemzeti konzultáció és erről szól a Fidesz-KDNP politikája is – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

(fidesz.hu)

Betöltés...