A Magyarország elleni támadás Soros fizetett választási kampányának a része

A Magyarország elleni támadás Soros fizetett választási kampányának a része – jelentette ki a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc annak kapcsán, hogy az EP ismét napirendre veszi Magyarországot.

A Magyarországot folyamatosan támadó EP-képviselő, Judith Sargentini kérésére az Európai Parlament házbizottsága úgy döntött, hogy az EP január végén ismét napirendre veszi Magyarországot. A Magyarország elleni támadás Soros fizetett választási kampányának a része, Soros emberei és szervezetei újra megtámadják Magyarországot – jelentette ki a kormánypárti képviselő.

Azért támadják meg ismét Magyarországot, mert a magyar emberek több alkalommal is kinyilvánították akaratukat, hogy nem akarnak bevándorlókkal együtt élni, ezért rángatják fel újra Magyarországot az EU színpadára – jegyezte meg. Hozzátette: ez Soros fizetett választási kampányának a része, ahogy Európa-szerte és Magyarországon is a tüntetések, valamint a politikai balhék is.

A politikus aláhúzta, a bevándorláspárti erők minden szinten és minden eszközzel fellépnek a bevándorlásellenes erők ellen. Európának olyan Európai Parlamentre és olyan EP-képviselőkre van szüksége, akik meghallják az emberek hangját és megvédik Európát, hazánkat. Magyarországon csak a Fidesz-KDNP ellenzi a bevándorlást, a teljes ellenzék a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...