A bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten

Az elmúlt két nap eseményeiből világosan látható, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten – jelentette ki Hidvéghi Balázs.

Nekik egy a lényeg: a balhé és a provokáció, számukra semmi sem szent, semmit sem tisztelnek. Tudatosan, előre tervezetten és erőszakosan provokálják a rendőröket – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója az események kapcsán.

Felhívta a figyelmet arra, ezeken a tüntetéseken ugyanazt az 1000-1500 embert látjuk, akiket a Soros-hálózathoz tartozó politikai rendezvényeken már láthattunk. A csütörtöki tüntetés egyik szervezője Pósfai István volt, aki korábban a Soros-egyetem melletti tüntetéseket is szervezte, de olyan ismert Soros-aktivistákat is láthattak a rendbontók között, mint Gulyás Márton vagy Fekete-Győr András, sőt az is kiderült, hogy külföldi Soros-zsoldosok is randalíroztak az utcákon – tette hozzá.

Ezeken a tüntetéseken ugyanazt az 1000-1500 embert látjuk, akiket a Soros-hálózathoz tartozó politikai rendezvényeken már láthattunk.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy a Soros-hálózat a tőlük már jól ismert erőszakos eszközöket veti be. Csak ürügyet kerestek ahhoz, hogy balhét csináljanak és megrendelésre rossz hírét keltsék Magyarországnak; törnek-zúznak az utcákon, és azért provokálják a rendőröket, hogy le tudják járatni hazánkat – jegyezte meg.

Fotó: fidesz.hu

A kormánypárti politikus aláhúzta, a Soros-hálózat láthatóan semmit sem tisztel: sem a magyar emberek döntését, sem a törvényeket, sem a rendőröket. A törvényeket mindenkinek be kell tartani, de ők nem tartják be, és nem tisztelik a közös értékeinket sem; ezért alkalmaznak fizikai erőszakot az utcán, és ezért skandálják azt a parlament előtt, hogy „ég a fenyő, ég a rendőr” – fogalmazott. Leszögezte, a magyar emberek nem kérnek ebből. Minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll az utcai erőszak és a tiszteletlenség előtt – tette hozzá.

A magyarok elutasítják azt, hogy magukból kivetkőzött Soros-aktivisták fel akarják gyújtani az ország karácsonyfáját a Kossuth téren, és összetörik azokat a szánkókat, amiket szegény gyerekek kaptak volna meg ajándékként – fogalmazott. Magyarország nem kér a Soros-hálózat erőszakos provokációjából – jelentette ki Hidvéghi Balázs.

(fidesz.hu)

Betöltés...
Betöltés...